eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Velká jména, která možná přijdou o MS 2014. Jak je na tom Falcao?

Autor:
Datum: 12. 5. 2014

Mistrovství světa 2014 se blíží mílovými kroky! Ne všechny hvězdy se však bohužel kvůli zranění do Brazílie podívají. Koho s největší pravděpodobností na šampionátu neuvidíme?

Velký otazník visí především nad Radamelem Falcaem, který koncem ledna podstoupil operaci předního zkříženého vazu v levém koleni. Ačkoliv průběh léčby jde mnohem lépe, než se původně očekávalo, kolumbijský útočník i tak možná mistrovství světa nestihne!


ČTĚTE TAKÉ:

VIDEO: Co to…? Vidím dobře? Falcao nemohl uvěřit, že střídá
VIDEO: Nejlepší gól Falcaa v kariéře? Tyhle nůžky obletěly celý svět!
Jak doposud řádil Falcao v dresu Monaka


Zdravotní problémy provází německé trio Holger Badstuber, İlkay Gündogan a Sami Khedira. První jmenovaný je kvůli kolenu mimo hru už více jak rok, Gündogan tuto sezonu odehrál jediný zápas. To Khedira je na tom nejlépe, na trávník se vrátí zřejmě už v březnu.

Ani anglická reprezentace není kompletní. O MS zcela určitě přijde Theo Walcott, jeho týmový spoluhráč z Arsenalu Jack Wilshere momentálně laboruje s poraněným nártem.

Nejistý je návrat italského forvarda Giuseppe Rossiho, jenž si začátkem roku poranil koleno. Operace se mu však naštěstí vyhnula. Na šampionát se nepodívá ani Kevin Strootman, holandský záložník před několika dny utrpěl rovněž zranění kolene.

-Jan Hloch-
(zdroj fotky: facebook.com/Falcao)

Reklama


Komentáře


One Comment

  1. Pingback: Víte, kdo je nejbohatším fotbalistou planety? A kolik má na účtu? - Ronaldo - Ronaldo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace