eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Falcao díky spoluhráči z Monaka vypadl z desítky nejdražších hráčů historie

Autor:
Datum: 24. 7. 2014

Kolumbijský snajpr Radamel Falcao, který momentálně hájí barvy knížecího celku AS Monako, byl ještě před pár týdny devátým nejdražším hráčem na světě. Letošní přestupové období ovšem nabídlo dvě veliké přestupové bomby! Jedna se dokonce týká Falcaova spoluhráče nejen z AS Monaka, ale i z kolumbijské reprezentace.

Jedná se o talentovaného Jamese Rodrígueze, jenž se stal nejlepším střelcem uplynulého světového šampionátu, a tak jeho přestup za gigantickou částku není až takovým překvapením. Jeho služby si získal Real Madrid podle informací za 80 milionů euro, což z něho dělá pátého nejdražšího fotbalistu historie.

Hned před ním, tedy na čtvrtém místě, je druhý letošní megapřestup. Konkrétně přestup Luíse Suáreze z Liverpoolu do Barcelony. To je přestup dosti nečekaný, jelikož o přízeň uruguayského střelce stál hodně dlouhou dobu právě Real Madrid, který nabízel sumy hodně podobné, ale nikdy neuspěl. Nakonec se to podařilo největšímu rivalovi Bílého baletu, což je trochu ironie.

Právě tyto dva přestupy vzali Falcaovi devátou příčku v žebříčku nejdražších přestupů historie. Falcao před rokem odcházel z Atlética Madrid do Monaka za 60 milionů eur, což teď stačí až na jedenácté místo. I tak je to ale neuvěřitelná suma peněz, zkrátka velké fotbalové kluby za dobrá jména vůbec nešetří.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/10Jamesrodriguez)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace