eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Jak si vedl Falcao a jeho Kolumbie v kvalifikaci na MS 2014?

Autor:
Datum: 17. 5. 2014

Radamel Falcao se s Kolumbií pustil do kvalifikace jako jeden z největších favoritů na postup a podle toho také výkony vypadaly. Kolumbie kvalifikací proplouvala celkem s velikým přehledem a neustále se pohybovala na postupových místech. Nakonec postoupila naprosto suverénně, umístila se na krásném druhém místě a tak tak, že nebyla až na vrcholu samotném. Na první Argentinu s hvězdným Lionelem Messim ztratila pouze 2 body.

Kolumbijci během 16 kvalifikačních zápasů dokázali nastřílet 27 branek, což bylo v jihoamerické části třetí největší počet a obdrželi pouze 13 gólů a pochlubili se tak nejlepší obranou. Největší hvězda týmu v podobě Radamela Falcaa se podílela na postupu hned 9 přesnými trefami. Na nejlepšího kvalifikačního střelce Nizozemce Robina van Persieho ztrácel pouze dvě branky. V jihoamerické části zaostával pouze za Messim a Uruguaycem Luisem Suarézem, kteří měli 10 branek.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/Falcao)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace