eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Kanonýr Falcao o přestupu do Monaka: Neudělal jsem chybu

Autor:
Datum: 10. 5. 2013

Stály o něj kluby s daleko zvučnějšími jmény. Radamel Falcao si ale vybral AS Monako, které za něj Atléticu Madrid zaplatilo 60 milionů eur. Kolumbijský kanonýr ale odmítá jakékoliv chmury a nemyslí si, že přestupem do knížecího klubu udělal chybu.

Jeho rozhodnutí zaskočilo nejednoho fanouška, protože podle zákulisních informací stály o Falcaa přední evropské velkokluby jako Chelsea, Real Madrid nebo Manchester United. „Rozumím, že pro někoho to mohlo být překvapující. Možná si někdo myslím, že jsem udělal chybu,“ cituje agentura Reuters 27letého útočníka.

„Naším cílem v Monaku bude získat titul a probojovat se do Ligy mistrů. Chceme vyhrát všechny soutěže, do kterých se zapojíme, být úspěšní a pak snad lidé změní názor na můj přestup,“ dodal Falcao, který s Monakem podepsal pětiletou smlouvu.

V posledních dvou sezonách zaznamenal Falcao v dresu Atlétika Madrid 52 ligových branek. V sezóně 2011/2012 se stal nejlepším střelcem Evropské ligy.

Falcao ale není jedinou posilou nováčka francouzké ligy. Majitel klubu a ruský miliardář Dmitrij Rybolovlev do týmu přivedl také dvojici z Porta Jamese Rodrígueze a Joaa Moutinha, dále Jérémyho Toulalana z Málagy, Daniela Carvalha z Realu Madrid nebo Érica Abidala z konkureční Barcelony.

-hattrick.cz-
(zdroj fotky: facebook.com/Falcao)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace