eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Klička do středu a bum! Takhle se Falcao nádherně trefil od břevna

Autor:
Datum: 29. 5. 2014

Kolumbijský snajpr Radamel Falcao se pomalu zotavuje ze svého zranění a se chystá na MS 2014. Pro fanoušky by jeho absence byla obrovskou ránou. Falcao totiž patří mezi nejlepší hráče světa, navíc má snad patent na překrásné branky.

Jednu takovou vstřelil ještě v dresu Atlétika Madrid během sezony 2011/12. Falcao a spol. vyzvali v semifinále Evropské ligy Valencii, doma v prvním klání zvítězili hladce 4:2. Velkou měrou se o to zasloužil i Radamel, jenž vsítil dvě branky. A ta druhá byla fantastická!

Falcao si dlouhý pas famózně zpracoval hrudníkem do běhu a pelášil vstříc bráně, následně se kličkou do středu hřiště zbavil hned dvou obránců a levačkou se opřel do míče!

Balon z jeho kopačky zamířil do břevna a od něj se odrazil za záda bezmocného Diega Alvese. Kolumbijec tehdy zaznamenal jednu z nejhezčích tref ve své dosavadní kariéře.

Na překrásné branky má Radamel Falcao skutečně čich. V tomtéž roce 2012 předvedl nádherné nůžky proti kolumbijskému América de Cali, v prestižní ceně Puskáse pro nejhezčí trefu roku ale obsadily až druhé místo za Slovákem Stochem.

-Jan Hloch-
(zdroj fotky: youtube.com)


ČTĚTE TAKÉ:

5x FOTO: Ronaldo je do jedné věci blázen. Uhádnete do které?
VIDEO: Luxusní nůžky neplatily! Jak Balotelli přišel o nejlepší gól kariéry…
Velmi lukrativní nabídka! Kdo láká Reuse na královský plat?

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace