eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Fantastické, takhle Falcao vyučil obranu Paraguaye v kvalifikaci na MS!

Autor:
Datum: 27. 5. 2014

O Falcaovi ví celý svět, s jakou lehkostí umí střílet branky. Dva takové kousky předvedl i v drese kolumbijské reprezentace v kvalifikaci na MS v Brazílii proti Paraguayi. V 9. kvalifikačním kole hostila Kolumbie Paraguay, tedy soupeře, který zůstal v celém kvalifikačním cyklu hodně za očekáváním. Nicméně ani tak neměla čekat domácí tým žádná lehká práce.

Tříbodový zisk sice Kolumbie měla, ale nakonec jen díky dvěma fantastickým trefám z dílny Radamela Falcaa, který opět předvedl, jak cenný pro svůj národní tým je. Falcao se trefil nejprve v 52. minutě, kdy si před obráncem zasekl pravačkou a poté pohotově obstřelil gólmana pro změnu levačkou.

Druhý gól přišel už krátce před koncem, když dlouhý balón za obranu našel právě Falcaa, kterému vůbec nevadilo, že ho hlídají hned dva obránci a udělal si z nich dobrý den. V tomto zápase bylo jednoznačně vidět, že pokud bude Falcao Kolumbijcům na světovém šampionátu chybět, tak to bude ztráta velmi citelná.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/Falcao)

 

 

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace