eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Obrovské zklamání! Kolumbijského kanonýra Falcaa na MS v Brazílii neuvidíme

Autor:
Datum: 5. 5. 2014

Fanoušci Kolumbie se dozvěděli tento týden snad tu nejhorší možnou zprávu. Jejich největší hvězda a kapitán týmu se na světový šampionát v Brazílii nepodívá. José Pekerman tak přišel o klíčového hráče a nejlepšího střelce týmu. Je to obrovská škoda, protože nejen kolumbijští fandové se na něho těšili. Falcaa bychom mohli vidět poprvé od zimy, kdy si přivodil těžké zranění kolene.

Přitom všechno vypadalo tak nadějně. Jeho lékař už před nějakým časem avizoval, že Falcao stihne zranění doléčit a může se začít připravovat na turnaj. I sám Falcao cítil, že jde všechno dobře a měl z toho dobrý pocit. Ovšem nakonec vše dopadlo úplně jinak a jeho jméno v nominaci na turnaj chybí. Sám Falcao se ke své absenci vyjádřil ve smyslu, že koleno má sice vyléčené, ale není stoprocentně připraven a nechce brát místo někomu, kdo je zdraví a může nastoupit v plné síle.

-Michael Chvoj-
(foto: instagram)

 

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace