eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Falcao na první gól ještě tak dlouho jako v United nečekal!

Autor:
Datum: 2. 5. 2014

Kolumbijský útočník Radamel Falcao byl přestupovou bombou letního období. Samozřejmě je ještě velice brzy na hodnocení, zda se Manchesteru United transfer vyplatil či nikoliv, ovšem jedna zajímavost by tu určitě byla. Od té doby, co působí Falcao v Evropě, tak se mu nestalo, že by na svůj první ligový gól čekal tak dlouho (přestože v United odehrál teprve 3 zápasy)!

V Portu, Atléticu Madrid i v AS Monaku měl rychlejší rozjezd než v anglickém klubu. Vůbec nejlepší začátek prožil při jeho prvním evropském angažmá v FC Portu. Tam se trefil hned při jeho prvním startu a to mu stačil pouze poločas, pak se trefil v každém z následujících 3 zápasů. Na konci sezóny se mohl radovat hned z 25 ligových branek.

Po jeho přestupu z Porta do Atlética Madrid na svoji branku nečekal také nějak dlouho. V prvním zápase se sice prosadit nedokázal, ale v druhém zaznamenal rovnou hattrick do sítě Santanderu. V Atléticu dokázal nakonec v premiérové sezóně nastřílet 24 prvoligových branek.

Jeho posledním angažmá před Manchesterem bylo AS Monako, a že by tam čekal na gól dlouhé 3 zápasy? Ani náhodou! I v Monaku se trefil v hned jeho prvním startu proti Bordeaux. V Monaku měl vůbec vyvedený začátek, v prvních 7 kolech zaznamenal 7 branek, škoda že mu sezónu následně ukončilo vážné zranění. Budeme tedy v United čekat na jeho první zásah dlouho nebo se ho dočkáme už teď o víkend proti Evertonu?

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/manchesterunited)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace