eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Nejlepší gól Falcaa v kariéře? Tyhle nůžky obletěly celý svět!

Autor:
Datum: 3. 7. 2014

Při té spoustě gólů, které Radamel Falcao během své dosavadní kariéry nastřílel, by se mohlo zdát že vybrat tu vůbec nejpovedenější trefu, je téměř nadlidským úkolem. Ovšem není tomu tak. Kolumbijský zabiják má sice na svědomí řadu krásných gólů, ovšemjeden z nich přeci jen vyčnívá. Musíme se vrátit do května roku 2012.

atletico_logoV té době už měl Falcao za sebou velmi úspěšnou premiérovou sezonu ve svém novém působišti. Po přestupu z Porta dostál svých kvalit a Atlético dovedl dvanácti nastřílenými brankami k vítězství v Evropské lize. Dvakrát se trefil i ve finále.

A střelecký apetit neztratil ani po skončení náročné sezony. Necelých deset dní po skončení španělské ligy zavítalo Atlético se svou útočnou hvězdou do Kolumbie, kde nastoupilo k přátelskému utkání proti týmu América de Cali. A jak se později ukázalo, Falcao vstřelil svůj dosud nejlepší góly před zraky svých krajanů.

Už jste viděli? VIDEO: Může být! Messi přímý kop zakroutil přesně k tyči

Špílmachr Diego poslal z rohového kopu nadýchaný a přesný centr na Falcaa, který z hranice penaltového puntíku fantastickými nůžkami poslal míč nechytatelně do sítě. Gólman soupeře se jen ohlédl.

Není divu, že se jeho gól zařadil mezi tři nejlepší trefy roku 2012. I když cenu pojmenovanou po legendárním Ferenci Puskásovi si z galavečeru FIFA nakonec odnesl Slovák Miroslav Stoch.

-pha-
zdroj foto: isifa.com/Getty Images)


NEPŘEHLÉDNĚTE:

To je showman! Neměl se věnovat raději tanci? 5 NEJ oslav Neymara

FOTO: Vzpomínáte? Hamšík dodržel slib a šel úplně dohola!

VIDEO: Takhle sparťanský talent Rosický znemožnil Arsenal!

Statistiky Ribéryho v reprezentaci? Protlačil se už do TOP 20

Reklama


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace