eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Falcaův nejslavnější zápas v Primera División? Bezpochyby pětigólový večer proti Deportivu.

Autor:
Datum: 6. 7. 2014

Jeden z nejobávanějších střelců na světě Radamel Falcao je nyní na dlouhodobé marodce. Proto je momentálně jeho velkým přáním, aby se co nejdříve uzdravil a mohl si zahrát na nadcházejícím světovém šampionátu v Brazílii, kde se má představit se svojí Kolumbií.

Nyní kolumbijský kanonýr obléká dres francouzského gigantu AS Monaka, kde se zatím především vinou již zmiňovaného zranění příliš neukázal, ale jeho čas zajisté přijde. Teď se ale zaměřme na jeho nejslavnější zápas ještě v týmu jeho bývalého zaměstnavatele, tedy Atlética Madrid.

Falcao prožil ve španělské soutěži mnoho skvělých zápasů a slavných okamžiků, ovšem jedno utkání do jisté míry převyšuje. Konkrétně utkání z prosince roku 2012, kdy Atlético doma rozstřílelo La Coruňu 6:0 a Tygr, jak se Falcaovi přezdívá, se na tomto vítězství podílel hned 5 góly.

Vstřelit 5 branek v jednom utkání se předtím v Primera División nikomu 10 let nepovedlo, naposledy to samé dokázal Morientes z Realu Madrid proti Las Palmas. Dokonce se to zatím nikdy nepodařilo ani takovým hvězdám, jako je Lionel Messi a Cristiano Ronaldo, kteří o tomto počinu mohou zatím jen snít. Odchodem tohoto borce, tak ztratila španělská liga jednu z nejzářivějších hvězd současnosti

-Michael Chvoj-
(zdroj fotky: facebook.com/Falcao)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace