eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Falcao střílet góly nezapomněl! Proti Arsenalu dal naprosto snadný gól

Autor:
Datum: 7. 7. 2014

Falcao už se vrátil do hry po těžkém zranění a se svým knížecím klubem se zúčastnil přípravného turnaje Emirates Cup, který každé léto pořádá londýnský Arsenal. A byl to právě domácí celek, který si na vlastní kůži vyzkoušel, že kolumbijský snajpr góly střílet nezapomněl.

Přitom Arsenal byl ve svém prvním zápase proti Benfice Lisabon excelentní a zvítězil 5:1. Naopak Monako v prvním utkání pouze remizovalo s Valencií 1:1 a bylo tak v zápase s Arsenalem menší outsiderem. Nakonec se ale z vítězství radovalo právě Monako.

Vše zařídil na konci šestatřicáté minuty uzdravený Falcao, který se dostal k zakončení hlavou po přímém kopu Moutinha. Nutno říci, že pro Falcaa to bylo naprosto jednoduché zakončení, protože ho nechala obrana Arsenalu až trestuhodně osamoceného. Jelikož žádný jiný gól v zápase už k vidění nebyl, tak se mohl Falcao a spol. radovat z výhry. Turnaj ovšem ovládla Valencia.

-Michael Chvoj-
(foto: youtube.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace