eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Falcao se dočkal prvního gólu za United a hned byl tříbodový!

Autor:
Datum: 9. 7. 2014

Manchesteru United se začíná v Premier League pomalu dařit. Nové hvězdné posily se zřejmě začínají sehrávat a na hřišti i výsledcích to začíná být vidět. V sedmém kole čekal Rudé ďábly nevyzpytatelný Everton, který má silný tým, ale začátek sezóny se mu příliš nevede.

Zápas na Old Trafford byl z obou stran celkem vyrovnaný, větší vůli po vítězství však nakonec ukázali United, především jejich dvě nové tváře Radamel Falcao a Ángel Di María, které zařídily oba góly. Nejprve se trefila argentinská hvězda a druhý gól připravila kolumbijskému kanonýrovi, který se tak mohl radovat z první trefy v rudém dresu.

Pro oba to přitom byla velmi typická situace, Di María měl balón u nohy a hosté mu dali velký prostor, tak se nerozpakoval a poslal přesnou nahrávku do vápna. Tam už čekal přesně na ofsajdové hranici Falcao, jenž poslal United do vedení, a trefa to nakonec byla vítězná. V následujícím videu se můžete podívat, jak první branka Falcaa za Manchester vypadala.

-Michael Chvoj-
(foto: youtube.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace