eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Falcao bojuje o MS! Při tréninku ho motivuje legendární boxer Rocky

Autor:
Datum: 14. 7. 2014

Jako slavný boxer Rocky z legendárního filmu v hlavní roli se Sylvestrem Stallonem si připadal Radamel Falcao. Na svém účtu na Instagramu zveřejnil video, na kterém fanoušků poodkyryl svůj trénink. A aby se pořádně nažhavil, tak si k tomu pustil nestárnoucí znělku z Rochyho.

Kolumbijský kanonýr sice nedře tak, jako tehdy dřel Stallone ve filmu, ovšem připravuje se poctivě. A není se vůbec čemu divit, protože ve hře není nic menšího, než start na červnovném mistrovství světa v Brazílii.


Už jste viděli?
VIDEO: Nejlepší gól Falcaa v kariéře? Tyhle nůžky obletěly celý svět!


Falcao se v lednu musel podrobit operaci zkřížených vazů a původně to vypadalo, že se do šampionátu uzdravit nedokáže. Nyní se ale ozývají hlasy, že útočník Monaka by mohl dlouho očekávaný turnaj stihnout.

„Každý takový případ je rozdílný, ale Radamel jde po správné cestě. Zotavuje se velmi rychle a stále věřím, že by v Brazílii mohl nastoupit. Nevidím důvod, proč by tomu tak nemělo být,“ prozradil lékař José Carlos Noronha na adresu Falcaa, který v dresu kolumbijské reprezentace nastřílel v 51 zápasech 20 gólů.

-pha-
zdroj foto: Instagram


NEPŘEHLÉDNĚTE:

Vezme si Ronaldo příklad z „dědy“ Jágra?

Víte, jaké je nejsledovanější video s Mariem Götzem?

Rooney pokukuje po kapitánských páskách

VÝBĚR: 7 nejpovedenějších portrétů Neymara

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace