eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Že by Falcao chytil formu? Za Kolumbii se trefil takto parádně hlavou!

Autor:
Datum: 16. 7. 2014

Že by nová hvězdná akvizice Manchesteru United pomalu začala nabírat formu? V posledních zápasech to tak vypadá! Poté, co se radoval v posledním kole Premier League ze své první gólové trefy v rudém dresu, se nyní trefil i v reprezentačních barvách.

Jeho Kolumbie vyzvala v přátelském utkání Salvador a svému soupeři jasně ukázala, že její čtvrtfinálová účast na Mistroství světa v Brazílii nebyla jen tak nějaká náhoda. Vše odstartoval už v osmé minutě zápasu právě Falcao, který nastoupil do utkání s kapitánskou páskou na levé ruce.

Všechno začalo na pravé straně hřiště, odkud dostal Falcao pěkný centr do šestnáctky a soupeř se ihned přesvědčil o tom, že kolumbijský kanonýr zkrátka zakončovat hlavou umí. Trefil se krásně do levého růžku salvadorské branky. Kolumbie nakonec zvítězila na domácí půdě 3:0, když se po změně stran dvakrát trefil Bacca.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/Falcao)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace