eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Dočká se Falcao nových spoluhráčů? Zatím to vypadá, že o toho nejlepšího přijde!

Autor:
Datum: 17. 7. 2014

Knížecí celek AS Monako vloni touto dobou utrácel neuvěřitelné částky a podepisoval jednu hvězdu za druhou. Mezi nimi byly třeba James Rodríguez, Joao Mautinho a tou největší hvězdou byl kolumbijský ostrostřelec Radamel Falcao. Ten by se nyní dost možná rád dočkal nějaké další hvězdné tváře, protože AS Monako si vykopalo účast v Lize mistrů, kde určitě nebude chtít být pouze do počtu.

Ovšem zatím to s posilami nevypadá nijak růžově. Podle dostupných informací by neměl být v současnosti v jednání příchod žádné nové tváře. Naopak to vypadá, že Falcaa opustí kolega z kolumbijské reprezentace, vycházející hvězda James Rodríguez, jehož dohoda s Realem Madrid je na spadnutí.

Pouze v případě, že nejlepší střelec světového šampionátu v Brazílii opravdu odejde do Madridu, tak se hovoří o náhradě, kterou by měl být Antoine Griezmann z Realu Sociedad. Ten má za sebou velmi úspěšnou sezónu ve španělské La Lize a určitě by byl dobrou náhradou za mladého Kolumbijce. Přestupové období bude ale ještě dlouhé a je velice pravděpodobné, že aktivita knížecího celku na přestupovém trhu ještě přijde.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/10Jamesrodriguez)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace