eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Falcaova léčba probíhá nad očekávání, naděje na MS v Brazílii stále žije!

Autor:
Datum: 20. 7. 2014

Už je to nějaký čas, co se kolumbijský ostrostřelec zranil, ale pořád se kolem jeho zranění točí velká pozornost. Je to způsobeno hlavně tím, že Falcaovo jméno je neúprosně spojeno s kolumbijskou reprezentací, která na jeho služby velice spoléhá a vůbec si nepřipouští, že by Radamel měl na Mistrovství světa v Brazílii snad chybět.

Kolumbie má být na tomto turnaji jedním z černých koňů, kteří mohou velmi překvapit a dostat se hodně daleko. Ovšem pokud by se museli Kolumbijci obejít bez zraněného Falcaa, byla by to určitě velká komplikace. Sice v týmu je hned několik dalších ofenzívních hvězd, ale přece jen Falcao je jen jeden.

Nicméně trenéra kolumbijského národního týmu dozajista potěší informace, že léčba jeho největší hvězdy probíhá velmi dobře. Rekonvalescenci si pochvaluje i sám Falcao. „Cítím se dobře a pokrok v léčbě mého kolena je neuvěřitelný, každý den trochu pracuji. Snad se stihnu zotavit a budu hrát na mistrovství světa, ačkoli nyní se soustředím především na svou práci v dané chvíli,“ prohlasila hvězda AS Monaka.

Všichni, možná i soupeři Kolumbie, si přejí, aby mohli tohoto kanonýra na MS vidět, protože určitě by byla veliká škoda, kdyby se musel brazilský šampionát obejít bez tak výrazné osobnosti.

-Michael Chvoj-
(zdroj fotky: facebook.com/Falcao)

 

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace