eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Falcao straší Čecha ještě teď. Od loňského finále dostal 4 góly jen jednou

Autor:
Datum: 29. 7. 2013

Český fotbalový brankář ve službách Chelsea Petr Čech si zahrál utkání o evropský Supepohár s londýnským klubem už vloni, ale na střetnutí s Atléticem Madrid rozhodně nevzpomíná v dobrém. V Monaku totiž tehdy čerství vítězové Ligy mistrů prohráli se svým soupeřem vysoko 1:4.

Dlouholetá jednička Blues nemohla tehdy přijít na jméno především kolumbijskému kanonýrovi Radamelu Falcaovi, který už v prvním poločase završil čistý hattrick a rázně tak udal směr, jakým se bude zápas nadále ubírat.

Přední celek anglické Premier League odehrál 31. srpna 2012 hodně nepovedený duel a to samé platí i o Petru Čechovi. Tomu se nestává příliš často, aby lovil míč ze své sítě hned čtyřikrát v jednom utkání.

Právě od finále evropského Superpoháru totiž odchytal jednatřicetiletý gólman v dresu Chelsea celkem 61 soutěžních střetnutí v různých soutěžích a pouze v jednom případě inkasoval čtyři branky. Konkrétně to bylo ve 4. kole Ligového poháru proti Manchesteru United, a to ještě nebylo po devadesáti minutách.

Stránky: 1 2 3

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace